Transportlösningar

Italienexpressen är ett fristående transportföretag med lång erfarenhet inom branschen – en kunnig och dedikerad transportör utöver det vanliga. Hos oss möts du alltid av kompetent och serviceinriktad personal.

Italienexpressen erbjuder landbaserade transporter Sverige – Italien – Sverige.

Vårt mål är att vara ett starkt och självklart val av partner för dig som har behovet av landbaserade lastbilstransporter till och från Italien.

Med hög kvalitet erbjuder vi dagligen expresstransporter till de flesta länder i Europa, både med små och stora bilar.

Vår 24-timmars-service innebär att vi kan ha kontakt med dig som kund under dygnets alla timmar. Vi löser de omöjligaste uppdrag!

Varje dag sker avgångar till och från Italien där du kan välja att skicka exempelvis delpartier eller styckegods.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla bästa lösningen för dina specifika behov. 

Italienexpressen erbjuder vägtransport av hellaster på 36-72 timmars ledtid beroende transport val. Ett snabbare alternativ till bland annat järnväg!

Stora, tunga och skrymmande föremål kräver extraordinära transporter. Vi har kunnandet och erfarenheten och kan hjälpa till med tillstånd, eskort och den utrustning som krävs för att lasta och lossa.

Vi ser till att din skrymmande last når sin destination på det säkraste och mest effektiva sättet.

Alla våra lastbilar är utrustade med GPS-spårning.

Vi hämtar upp ditt gods och lämnar det vid mottagarens dörr. Godset hanteras med högsta standard och levereras tryggt och säkert vid destinationen.

Med ett brett nätverk kan vi frakta alla typer av gods snabbt och effektivt, samtidigt som vi är flexibla. Vi erbjuder bland annat: