Expresstransporter

EXPRESSTRANSPORTER ÖVER HELA EUROPA

Vi transporterar dagligen och med hög kvalitet expresstransporter över hela Europa.Vår expresstjänst finns tillgänglig för dig under dygnets
alla timmar, sju dagar i veckan, och hjälper dig att få den mest optimala transportlösningen.

Har du en brådskande transport som behöver levereras snabbt? Det löser vi! Vi utför dagligen snabba, säkra och flexibla expresstransporter, inte bara mellan Sverige och Italien utan över hela Europa.

Vi ser till att din last transporteras säkert och tryggt och att den når sin destination i tid, på snabbast möjliga och mest effektiva sätt.

Ditt gods transporteras med dubbelbemannade lastbilar (maxlast 24 500kg), alternativt sprinters (maxlast 1000 kg), i expressfart till vald destination. Vår expresstjänst ser till du får den mest optimala transportlösningen.

Italienexpressen har lång erfarenhet av branschen och är expert på transportlösningar. Du kan känna dig trygg med att vi som dedikerad transportör hanterar ditt gods på rätt sätt och att det levereras punktligt till rätt plats.

Vårt mål är att blir bäst på det vi gör och vår affärsidé är att erbjuda transportbranschens högsta kvalitet. Vi kan genom att krympa ledtiden erbjuda snabbare och mer flexibla transporter.

Vår 24-timmars-service innebär att våra kunniga och vana speditörer hjälper dig med din expresstransport under dygnets alla timmar, sju dagar i veckan. Inget uppdrag är för stort eller litet utan vi gör allt för att tillgodose just ditt transportbehov och dina önskemål.

Vi har stor vana av expressbud och löser de omöjligaste uppdrag! Kontakta oss så ordnar vi din expressfrakt.