HELLASTER – DAGLIGEN ÖVER HELA EUROPA

Italienexpressen erbjuder ett stort utbud av lastbilstransporter, däribland hellaster. Med personlig service och högt kvalitetstänkande
hjälper våra kunniga speditörer dig att få den bästa lösningen för din hellasttransport.

En hellast är en frakttjänst där vi tilldelar en hel lastenhet för en enda kund. Du slipper blanda ditt gods och får hela lastbilen till ditt förfogande.

Söker du en dedikerad och säker transportör som kan avsätta en hel lastbil för din frakt? Då har du kommit rätt. Italienexpressen erbjuder snabba och effektiva lastbilstransporter av hellaster, inte bara mellan Sverige och Italien, utan över hela Europa. 

Som pålitlig transportpartner tillhandahåller Italienexpressen ett brett utbud av vägburna transportlösningar, däribland hellaster. Ditt gods transporteras snabbt, tryggt och effektivt i moderna fordon till den önskade destinationen.

Oavsett om du bokar delpartier eller hellaster så får du personlig service. Vi är kunniga, engagerade och har fokus på att optimera din transport. Med lång erfarenhet inom transportbranschen ställer vi alltid dig som kund i centrum och hjälper dig att få den bästa lösningen efter dina specifika behov

Du kan skicka ditt gods när det passar dig. Vi har dagliga avgångar för hellasttransporter där vi hämtar upp din last var du vill och levererar till mottagarens dörr. Med korta ledtider, kundanpassade transportlösningar och högt kvalitetstänkande löser vi de mest omöjliga uppdrag!

Alla våra lastbilar är självklart utrustade med GPS-spårning.