FLEXIBEL FRAKT MED STYCKEGODS

Styckegods är en flexibel frakttjänst där vi kan transportera paketerat gods, pallar och otympliga produkter. Vi erbjuder dagliga avgångar
till hela Europa där du kan skicka alla typer av styckegods.

Styckegods är allt som kan transporteras styckvis – som gods som paketerats, i kartonger eller lådor. Till skillnad från flytande laster som exempelvis bensin eller mjölk, som fraktas i tankbilar, och fast bulklast som transporteras oförpackat i lastrummet. Om det rör sig om större kvantiteter så kan lådor lastas på lastpallar. Otympliga föremål brukar även de transporteras på lastpallar.

Har du en försändelse som inte passar på en vanlig lastpall? Kanske en lastpall med ojämna dimensioner eller en otymplig produkt? Inga problem – vi är rustade för att hantera alla typer av gods. Med personlig service och hög flexibilitet ser vi till att ditt styckegods snabbt och säkert levereras till önskad destination.

Vi har dagliga avgångar till och från Italien och övriga Europa där du kan skicka alla typer av styckegods. Våra kunniga och engagerade speditörer hjälper dig att få den bästa lösningen för just dina behov.

Ditt gods transporteras säkert och effektivt fram till godsmottagarens dörr. Du kan känna dig trygg med att vi hanterar din frakt med högsta standard, från upphämtning till leverans. 

Vi erbjuder upphämtning av ditt gods. Välj när och var det passar dig så ordnar vi resten.