Italienexpressen är ett fristående transportföretag med lång erfarenhet inom branschen – en kunnig och dedikerad transportör utöver det vanliga. Hos oss möts du alltid av kompetent och serviceinriktad personal.

Transportör med kompetent och driftig personal
Italienexpressen är en kunnig och dedikerad transportör med ett omfattande kunnande inom vägtransporter. På vårt kontor möts du alltid av kompetent och driftig personal med lång erfarenhet av transportbranschen och goda språkkunskaper. Vi är alltid engagerade och står alltid redo att ta hand om dig som kund på bästa sätt.

Högt ställda krav på oss själva
Oavsett dina behov eller de utmaningar vi kan ställas inför så är vårt mål som ansvarstagande transportör att se till att det är lätt att ha att göra med oss och att din transport anländer till destinationen snabbt och säkert. Vi finns för dig och är redo att hjälpa till dygnet runt, varje dag hela året om.
Vår affärsidé: Alla sorters transporter Sverige-Italien
Vår affärsidé är att med transportbranschens högsta kvalitet erbjuda förarbundna vägtransporter till och från Italien. Genom att krympa ledtiden kan vi erbjuda snabbare och mer flexibla transporter. Med ett brett utbud av fordon ska vi erbjuda alla sorters godstransporter: styckegods, hellaster, delpartier, expresstransporter, pallgods och skrymmande transporter. Vi kan även erbjuda transport med sprinter.

Vårt främsta mål: Att förenkla din logistik
Att göra din logistik enkel och att på bästa sätt uppfylla dina behov av säkra och effektiva transporter är vårt främsta mål. Vi vill bli, inte störst, utan bäst på det vi gör. I det arbetet är ingen kund för stor och ingen kund för liten, utan du är alltid välkommen att låta oss ta hand om ditt transportbehov.