DELPARTIER – FÖR MINDRE LASTER

Med delpartier menas att godset inte fyller hela lastbilen utan att bara upptar en del av utrymmet. Det är ett perfekt alternativ för dig som har en
mindre last men ändå vill ha en säker frakt för ditt gods.

Delpartier är sådana laster som inte fyller lastbilen helt utan bara upptar en del av lastbilens utrymme. I vårt breda utbud av frakttjänster ingår även delpartitransporter. Vår minimigräns för delpartier är 1 flakmeter.

Flakmeter motsvarar godsets yta på lastbilsflaket och enheten används huvudsakligen då godset inte går att stapla.

Om du har en last som inte fyller lastbilen helt, så kan vi ändå hjälpa till. Vi fraktar delpartier, inte bara till och från Italien utan till hela Europa. Det är ett perfekt alternativ för dig som inte kan fylla en hel lastbil men ändå vill ha en professionell och säker transport för ditt gods.

Italienexpressen är en pålitlig transportpartner med lång erfarenhet av branschen. Oavsett fraktsätt hanterar vi som dedikerad transportör alltid din frakt med högsta standard. 

Vår erfarna och kunniga personal tar hand om dig personligen, alltifrån information och rådgivning om frakt till leverans av ditt gods. Med stort engagemang och hög flexibilitet tar vi oss an ditt uppdrag. Du alltid kan alltid vara förvissad om att din last når sin destination tryggt och säkert på effektivast möjliga sätt. 

Alla våra lastbilar är självklart utrustade med GPS-spårning.